Psicologia domiciliària

Portem a terme una intervenció psicològica integral, totalment personalitzada, individualitzada i ecològica.

L’atenció domiciliària que oferim és per aquelles persones que necessiten recolzament psicològic, orientació  i assessorament, per a millorar o desenvolupar un aspecte determinat que està influint de forma negativa en la seva vida diària; especialment les persones que es troben, temporal o definitivament, privades de la possibilitat de poder moure’s fora del seu propi domicili.

Aquesta causa pot donar-se per causes associades a trastorns físics i orgànics de diferent índole, com també per causes familiars que impliquen dificultats de trasllat i mobilització.

El plantejament ecològic que us proposem es basa en adaptar les sessions i els tractaments a un nou escenari d’actuació, l’entorn domiciliari, beneficiant-vos del fet que les persones afectades no estranyin  l’hàbitat natural de residència, ni el vincle amb els seus familiars.

  • Psicoteràpia individual, familiar i de parelles
  • Intervencions en psicologia social
  • Atenció a la Dona
  • Situacions de Crisi i emergències, dòl i pèrdues
  • Psicologia del Treball i les Organitzacions
  • Exploracions i Diagnòstics  
  • Informes psicològics

El nostre és un treball totalment individualitzat, escollint la millor adaptació a les necessitats i demandes de a cada pacient. 

Àmbit geogràfic d’actuació

Amb el servei domiciliari  que us proposem, oferim cobertura a tots els pobles de les quatre comarques de la Catalunya central: Bages, Berguedà, Solsonès i l'Anoia

Som conscients que aquesta és una zona geogràfica que es caracteritza per una elevada quantitat  de zona muntanyosa, amb força distància entre pobles i manca de transport públic en alguns dels  seus municipis,...  Això fa que desplaçar-se a una consulta o centre de psicologia de les grans ciutats comarcals (Manresa, Berga, Solsona i Calaf), en  massa  ocasions pot suposar un excessiu trasbals organitzatiu i un elevat cost econòmic per a molts dels residents de la comarca.  
Aquest fet de la mobilitat, unit amb la necessitat d’aprofitament del poc temps personal del que disposem i a la comoditat que suposa per molts dels nostres pacients (avis, convalescents, discapacitats...) no  haver de fer desplaçaments, ni cues a la carretera, o a les sales d’espera, ha fet que des del nostre centre posem en marxa aquest servei d'atenció domiciliària.