CONSULTA DE PSICOLOGIA ONLINE

Amb els anys hem anat contactant amb persones que tenien la necessitat de dur a terme un procés terapèutic, però que no sempre els anava bé d’assistir presencialment a les sessions. Això va fer que mica a mica anéssim programant consultes específiques i concretes per correu electrònic, amb uns resultats molt i molt favorables. La consulta Online no és més que una modalitat moderna d’atenció psicològica que podem dur-la gràcies a l’avenç actual de les noves tecnologies (NT) vinculades a internet. Aquest és un sistema que ens aporta certs avantatges, respecte de la clàssica sessió presencial, alhora que mantenim els criteris deontològics del Col·legi de Psicòlegs:

  • Comoditat: Des de casa teva i sense bellugar-te de forma innecessària, permetent que puguis guanyar temps per altres necessitats.
  • Flexibilitat horària: Podem escollir l’horari que més s’adapti a tu, podent adaptar-nos a l’activitat del teu dia a dia.
  • Estalvi econòmic: Els preus són més assequibles, cosa per la qual permet adaptar-se a totes les butxaques i situacions.
  • Total intimitat: Et sentiràs molt més còmode alhora d’exposar els teus dubtes i problemes, a més de guanyar en immediatesa. I si convé, et permet mantenir l’anonimat.

FUNCIONAMENT DE LA CONSULTA

1.- Enviament de mail a aargelaguer@copc.cat

Dades que s'haurà d'incloure:

a) Inicials del nom i cognoms (això fa que podem garantir-ne l'anonimat).

b) Dades personals com: Edat (major de 18a), estat civil, sexe, amb qui conviu, professió o tipus de feina, ...etc, i totes les dades que considereu rellevants per a una millor definició de vostra.

c) Quin és el vostre estat de salut actual, malalties rellevants que heu tingut vosaltres o algun parent proper (a nivell psicològic), si actualment esteu prenent algun tipus de medicació, etc

d) Explicació, el més detallada possible, del motiu de la vostra consulta.

2.- Posada en contacte:

Un cop rebut el vostre correu, ens posarem en contacte amb vosaltres, responent al mateix mail que ens heu fet arribar, on us donarem un nº de compte per a poder fer el pagament dels honoraris, que és de 25€.

3.- Resposta:

Una vegada haguem rebut el pagament, procedirem a fer un anàlisi detallat de la vostra consulta i abans de dos dies (48h) rebreu una resposta centrada en la vostra consulta.

Per qualsevol dubte previ, podeu fer-nos una trucada al 93 874 84 07, demanant per Arturo Argelaguer, o be enviar un correu electrònic a aargelaguer@copc.cat.


CONTACTA'NS